Ciments cola


Ciments Cua LAFAC

LAFAC, fabrica i comercialitza una gamma de ciments tecnològics d'alta qualitat i eficiència fruit de la innovació i de la seva experiència de 60 anys en el mercat.

Els ciments cua LAFAC superen els estàndards normatius en durabilitat i resistència, aportant a més característiques addicionals com trabajabilidad, homogeneïtat, anti-fissuració i protecció de les armadures.

Fruit de 60 anys d'experiència produint i comercialitzant ciment, LAFAC posa a la disposició dels seus clients una àmplia i diversa gamma de productes pensats per a professionals de la construcció.

El procés de fabricació del ciment en LAFAC comença amb l'extracció de la pedra calcària, que posteriorment és triturada i molta, conjuntament amb argiles i altres materials, a grandària reduïda. A continuació, la pols crua es calcina a 1.450 °C en un forn rotatori que el converteix en clínquer. Finalment, es moltura el clínquer obtingut juntament amb guix i altres addicions per a adequar-lo a les seves prestacions finals formant així el ciment.